Вчера около 21:20 часа в района на «Бизнес парк Варна», водачът

...
Вчера около 21:20 часа в района на «Бизнес парк Варна», водачът
Коментари Харесай

За три дни във Варна и региона: 9 инцидента на пътя, 12 са ранени

Вчера около 21:20 часа в региона на «Бизнес парк Варна», лидерът на  «БМВ» Г.И. (21 г.) от гр. Вълчи дол, заради аргументи в развой на изясняване, губи надзор над автомобила, блъска се в рекламни пилони и се прекатурва отвън пътя. Това оповестиха от полицията в морския град.  

Вследствие на случая са потърпевши два души – лидерът и пасажер от автомобила (22 година от с. Караманите). Двамата са настанени за лекуване с разнообразни тежки контузии в МБАЛ «Св. Анна», с заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.
По-рано, към 14:35 часа, на пътя от Варна за с. Кичево, лидерът на «Мерцедес» Г.Ч. (56 г.) от гр. Балчик,  губи надзор над автомобила и се блъска в крайпътно дърво.  Вследствие на случая мъжът е получил фрактура на китка, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Около 16:30 часа в неделя, на паркинга на огромен магазин за детски играчки на бул. «Константин и Фружин» във Варна, лидерът на «Форд» Я.Я. (69 г.) от Варна, при придвижване обратно, не се е убедил, че пътя зад него е свободен и блъска «Рено». Вследствие на случая е потърпевша жена на 43 години, която е слизала от втория автомобил. Тя е прегледана и освободена от болнично заведение с травма на крайник, няма заплаха за живота й. 
По същото време в с. Синдел, лидерът на  «Опел» А.А. (40 г.) от с. Манастир, недееспособен, се блъска в паркирано «Алфа Ромео». Вследствие на случая мъжът получава фрактура на нос, комоцио и травма на гръден панер, прегледан и настанен за лекуване в болнично заведение, няма заплаха за живота му. 
В събота към 08:00 часа, на кръстовище на пътя Орешак - Каменр, лидерът на «Нисан» К.П. (84 г.) от Варна, по време на придвижване, не съблюдава знак " Стоп " и става причина за удар с  «Опел». Вследствие на случая мъжът получава фрактура на три ребра и е настанен за лекуване в болнично заведение, без заплаха за живота. Пострадали са и лидерът на втория автомобил и неговата спътничка – на 52 година и 48 година, който са освободени с контузни пострадвания за домашно лекуване. По случая има формирано досъдебно произвеждане.
По същото време във Варна на ул. «Янко Славчев», лидерът на камион «Ивеко» А.М. (30 г.) от с. Веселина, по време на придвижване, при разминаване с различен автомобил, блъска с огледалото на автомобила пешеходка. Вследствие на случая дамата (64 г.) е получила травма на ляво рамо, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. 
Около 09:00 часа в събота, на варненската улица «Д-р Пискюлиев», лидерът на «Фолксваген» П.И. (58 г.) от Варна предприема маневра за завой в противоположна посока и става причина за конфликт с мотоциклет «Хонда». Вследствие на случая лидерът на мотоциклета (37 г.) получава контузни пострадвания, прегледан е и осоводен за домашно лекуване, без заплаха за живота.
По-късно, около 18:45 часа, на пътя за к.к. Златни пясъци, лидерът на «Сеат» Г.Ж. (33 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена с релефа на местността скорост, при нахлуване в ляв завой, губи надзор, блъска се в железен парапет и пада в дере. Вследствие на случая мъжът е настанен в болнично заведение, където се е наложила ампутация на два пръска на ръката, няма заплаха за живота му. По случая има формирано досъдебно произвеждане.
В петък, към 18:10 часа, в гр. Варна, на кръстовището на бул. «Сливница» и ул. «Пирин», лидерката на «БМВ» М.М. (20 г.) от Варна, по време на придвижване, заради неспазване на задоволителна отдалеченост, застига и блъска  «Роувър». Вследствие на случая лидерката на втория автомобил (60 г.) получава травма на глава, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР